sobota 10. ledna 2009

Holky z plakátu

Mnozí s tím nesouhlasí, mnozí si klepou na čelo, a mnozí proti tomu dokonce brojí. Naštěstí je ale i pár těch, kteří můj názor sdílejí. Jak jste si asi všimli už v záhlaví mého blogu, trpím slabostí pro japonská děvčata. Je to ovšem o to horší, že jsem měl tu čest pár dní v Japonsku pobývat, a tak jsem si na vlastní kůži ověřil, jak je to se všemi těmi báchorkami „Japonky jsou pěkně hnusné a my tady vídáme jen ty nejhezčí modelky.“


No, není to pravda.


Dívky, jaké vidíte nahoře na mém blogu totiž člověk potkává na ulicích zcela běžně a ani drtivá většina ostatních se rozhodně nemá za co stydět. Nejsou to sice tváře z obálek časopisů, ale prakticky všechny jsou i přesto velmi sympatické a roztomilé.


Nechci zde samozřejmě nikomu vnucovat vkus, ale já to tak zkrátka vidím. A co je na nich nejvíc sexy? Paradoxně to, že chodí decentně a vkusně oblečené. Každou chvíli sice můžete potkat nějakou tu extravaganci, ale téměř vždy nakonec zjistíte, že je to vlastně moc zajímavý model.


Japonky navíc neodhalují výstřihy natož pak pupky obalené větším či menším nánosem tuku a protkané nějakou levnou bižutérií, přesto je radost na ně pohledět a přiznávám, že při procházce tokijskými ulicemi si můžu vždycky hlavu ukroutit, jak se otáčím za téměř každou třetí, kterou potkám. Naštěstí v tom nejsem zase tak úplně sám, protože při poslední návštěvě Tokya se stejné symptomy projevovaly u celé naší pětičlenné výpravy.


Úsměvně sice trochu působí fakt, že většina Japonek neumí moc dobře chodit na vysokých podpatcích, ale celkový dojem letos trefně vystihl jeden slovenský kolega: „Ony na tých podpatkoch tak roztomilo šmatlů.“


Inu, nedá se nic dělat, ony jsou zkrátka moc roztomilé kompletně.





I proto se naší nejoblíbenější japonskou dívčí kapelou stalo uskupení C-ute – a to jsou právě ty holky v záhlaví blogu – protože ... protože ... protože jsou zkrátka roztomilé. A to tak, že člověku ani nevadí ten J-Popík, který předvádějí. Ostatně mrkněte se na nějaká videa.








Závěrem bych snad jen rád požádal všechny potenciální mravokárce: přednášku o pedofilii jsem slyšel již snad ve všech možných variacích, tak si klidně v diskusi ušetřete práci. Na kázání podobného typu totiž stejně nebude brán zřetel. A pokud přesto toužíte svůj názor vyjádřit, tak alespoň shlédněte ještě toto video, kde jsou holčičky zjevně teprve na začátku kariéry :-).



2 komentáře:

  1. Souhlasim,japonky jsou cute az to hezke neni at si rika kdo chce co chce.Ja osobne mam hodne rad skupinu Buono! kde je i jedna(tusim)z holek z C-ute.

    OdpovědětVymazat
  2. ano ... v obou souborech pusobi airi suzuki ... na tomto videu je to ta ve zlutem

    http://www.youtube.com/watch?v=nZWfm2fMBMo

    OdpovědětVymazat